Autorius apie receptą:
Tai puikus, stiprių skonių pagardas prie mėsos kepsnio. Netikėtos sudedamosios dalys, bet rezultatus puikus. Šaldytuve li pastovėti visai ne trumpą laiką. Agrastus geriau
Tai puikus, stiprių skonių pagardas prie mėsos kepsnio. Netikėtos sudedamosios dalys, bet rezultatus puikus. Šaldytuve li pastovėti visai ne trumpą laiką. Agrastus geriau naudoti dar ne visai sunokusius.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
0.5 litro
agrastų
1 galva
česnako
1 pundelis
krapų
1 žiupsnelis
druskos
pagal poreikį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agrastus nuplauname ir sutriname maisto smulkintuvu arba sumalame mėsmale. Jei susidaro skysčio labai daug, galima jo šiek tiek nupilti.
2.
Česnako skilteles nulupame ir smulkiai supjaustome. Krapus taip pat pasmulkiname. Dubenyje sumaišome agrastus, česnakus, krapus, druską. Masę gerai išmaišome ir laikome šaldytuve.
3.
Prieš valgant pagardą galima sumaišyti su majonezu.