Vyno želės ir grietinėlės desertas

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Vyno želės ir grietinėlės desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 ml vandens
1 butelis vyno, pasirinkto skonio 
3 rušių želė (raudonos, geltonos ir žalios spalvos)
1 pakelio grietinėlės, sausos 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
Į taurę pradžioje dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.

Skanaus :*

 

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital