Traškios vištienos blauzdelės

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Traškios vištienos blauzdelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 blauzdelių
50 gr. migdolų, maltų
50 gr. maltų džiuvėsėlių
50 gr. sviesto
Druskos
Juodųjų pipirų, maltų
Aliejaus, kepmui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Vištienos blauzdeles įtrinti druksa ir čenaku arba mėgiamais vištienos prieskoniais. Maltus migdolus išmaišyti su džiuvėsėliais ir kambario temperetūros sviestu. Gautą mase aptepti šlauneles. Kepimo indą pašlakstyti aliejumi, sudėti kulšeles ir kepti apie 30 min. 180°C temp. Patiekti su virtais ryžias arba salierų piure.

 

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital