Stroganovietiška kiauliena

AUTORIUS:
Agota
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Stroganovietiška kiauliena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kiaulienos išpjovos
3 svogūnų
150 g pievagrybių
4 v. š. grietinės
2 v. š. pomidorų padažo arba garstyčių
4 - 8 juodųjų alyvuogių
Baziliko
Petražolių
Druskos
Juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos išpjovą ir svogūnus supjaustome šiaudeliais ir apkepame su druska bei pipirais. Sudedame grybus ir vėl kepame. Tuomet sudedame grietinę, pomidorų padažą, baziliką, smulkintas juodąsias alyvuoges. Pabarstome smulkintomis petražolėmis. Patiekiame su bulvių koše. Skanaus.
AUTORIUS: Agota
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
guliašas
2011-08-17 12:17
grafo Stroganovo laikais Rusijoje nebuvo nei alyvuogių , nei pievagrybių.Ir dar ketčupas . Gėda skaityti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital