Skruzdėlynas

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Skruzdėlynas
Autorius apie receptą: Trapios tešlos lapeliai virti aliejuje ir sulieti sirupu. Trapios tešlos lapeliai virti aliejuje ir sulieti sirupu. Rima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
5 vienetai kiaušinių
300 gramų miltų
70 gramų sviesto
2 šaukšteliai degtinės (arba brendis)
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
700 gramų aliejaus
Sirupui:
300 gramų cukraus
200 gramų vandens
5 šaukštai medaus
1 šaukštelis citrinų sulčių
Papuošimui:
10 gramų šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš kiaušinių, miltų (dėti tiek kad tešla būtų tinkama minkyti), degtinės, druskos ir minkšto sviesto minkyti tešlą apie 20 minučių.
2.
Kočioti labai plonus, permatomus lapelius ir virti aliejuje.
3.
Sirupą virti iš vandens ir cukraus. Kai išgaruos maždaug pusė vandens, dėti medų, pilti citrinų sultis ir pavirti tiek ,kad sirupas lengvai tįstų.
4.
Lapelius lengvai sumirkyti šiltu sirupu ir formuoti norimos formos "skruzdėlyną".
5.
Puošti tarkuotu šokoladu.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Kepti Pyragai, kepiniai Pyragai
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital