Silkių vyniotiniai su garstyčių padažu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Silkių vyniotiniai su garstyčių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 silkių filė
50 g sviesto
1 šaukštelis garstyčių
3 šaukštai obuolių acto
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas miltų
druska
cukrus
4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame pakepame miltus. Tada sudedame grietinę, garstyčias, įberiame druskos bei cukraus. Nukeliame nuo ugnies, įpilame acto ir gerai išmaišome. Jeigu padažas per tirštas, įpilame truputį vandens. Išmirkytas silkes susukame taip, kad viduriukas liktų tuščias. Suktinukus susmeigiame gvazdikėliais ir į vidurį pridedame atvėsusio padažo. Patiekiame su karštomis bulvėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital