Silkė su obuoliais I

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Silkė su obuoliais I
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g sūdytos silkės (su pieniais)
3 vyniniai obuoliai (Obuolys)
3 šaukštai pomidorų padažo
1 didelis svogūnas
1 stiklinė grietinės
3/4 stiklinės 6% acto
1/4 šaukštelio trintos citrinos žievelės ir
1 šaukštas citrinos sulčių
2-3 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas)
3-4 žirneliai karčiųjų pipirų
3-4 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
2 šaukštai cukraus
maltų gvazdikėlių (Gvazdikėliai)
petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus. Išvirti marinatą (1/2 stiklinės vandens su prieskoniais ir actu), perkošti, išmaišyti su šaukštu pomidorų padažo ir pertrintais per sietelį pieniais. Vieną obuolį ir svogūną smulkiai sutarkuoti, išmaišyti su žiupsneliu cukraus ir maltu gvazdikėliu, likusiu pomidorų padažu. Likusius obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, pašlakstyti citrinos sultimis. Nusausintą silkės filė aptepti obuolių ir svogūnų mase, suvynioti, persmeigti mediniu smeigtuku. Dėti sluoksniais į stiklainį silkę ir obuolius, užpilti paruoštu marinatu ir 2-3 d. palaikyti šaldytuve. Patiekti su grietine, pabarstyti petražolėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital