Silkė su gvazdikėliais ir kitais prieskoniais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Silkė su gvazdikėliais ir kitais prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg silkės su prieskoniais (su pieniais)
1 stiklinė pieno
1 svogūnas
1 stiklinė balto vyno
1 lauro lapas (Lauro lapas)
5-6 žirneliai pipirų (karčiųjų)
2-3 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
6-8 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
2 kiaušiniai
salierų lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės filė nuplauti, užpilti pienu, palaikyti 2-3 val. Smulkiai supjaustytą svogūną užpilti vynu, suberti prieskonius, užvirti ir virti ant mažos ugnies, kol svogūnai suminkštės. Pertrinti per sietelį svogūnus ir pienius, išmaišyti su marinatu. Nusausintą silkės filė supjaustyti, užpilti paruoštu padažu, uždengti ir 2-3 d. palaikyti šaldytuve. Puošti salierų lapeliais ir kietai virtais, supjaustytais kiaušiniais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital