Pyragėliai su kopūstų ir morkų įdaru

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Pyragėliai su kopūstų ir morkų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 stiklinės parūgštinto vandens
1 kiaušinis
4,5 stiklinės miltų
450 g margarino
Įdarui:
0,25 vidutinio dydžio kopūsto (Kopūstas)
2 morkos
1 svogūnas
3 šaukštai miltų
aliejus
3-4 tryniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošiame sluoksniuotą tešlą, ją atšaldome. Iškočiojame 3-4 mm storio lakštą ir supjaustome kvadratėliais (15 cm x 15 cm). Į kvadrato vidurį dedame šaukštą įdaro, kraštus patepame baltymu, sulenkiame trikampiu ir šakute užspaudžiame kraštus. Patepame trynių plakiniu. Kepame 200° C temperatūroje. Įdarui susmulkintą kopūstą, morkas bei svogūną pakepame su aliejumi ir troškiname su nedideliu kiekiu vandens. Paskaniname druska bei pipirais. Baigdami troškinti, suberiame miltus ir gerai išmaišome.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
jurate
2016-07-06 13:29
O ka daryt su tryniais? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital