Putlūs lietiniai blynai iš virtų bulvių

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Lietiniai blynai iš bulvių
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Putlūs ir skanūs lietiniai blyneliai kitaip - iš virtų bulvių. Labai skanu valgyti su grietine ar graikišku jogurtu, kaip garnyras prie mėsos patiekalų ar su raugintais Putlūs ir skanūs lietiniai blyneliai kitaip - iš virtų bulvių. Labai skanu valgyti su grietine ar graikišku jogurtu, kaip garnyras prie mėsos patiekalų ar su raugintais kopūstais! Receptą radau užsienio forume ir džiaugiuosi jį išbandžiusi! (...daugiau) Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai bulvių (nedidelių)
260 gramų miltų
250 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti, supjaustyti nedideliais kubeliais, sudėti į puodą ir užpilti tiek vandens, kad apsemtų. Bulves verdame, kol suminkštės. Dar šiltas sutriname kartu su vandeniu, kuriame virė. Aš sutrinu elektriniu trintuvu. Bus pusiau skysta - pusiau tiršta košelė.
2.
Įmušti kiaušinius, pilti pieną, aliejų, berti miltus, cukrų ir druską. Tešlą kruopščiai išmaišyti ir palikti pusvalandį pastovėti.
3.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tešlos pilkite ne per visą keptuvės plotą, nes gali būti sunku apversti. Skanaus!
AUTORIUS: Erika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Živilė
2021-02-09 18:57
Visai šeimai labai patiko, gailiuosi anksčiau nepamėginusi pagaminti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital