Pomidorų, morkų ir svogūnų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Pomidorų, morkų ir svogūnų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiama ir labai skani pomidorų, morkų ir svogūnų mišrainė žiemai. Papildomai galima dėti sausos kalendros, maltos aitriosios paprikos, jei norite Nesudėtingai paruošiama ir labai skani pomidorų, morkų ir svogūnų mišrainė žiemai. Papildomai galima dėti sausos kalendros, maltos aitriosios paprikos, jei norite stipresnio skonio. Labai tinka kaip garnyras ar paprasčiausiai ant duonos riekelės. (...daugiau) Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai pomidorų
1.5 kilogramo morkų
1 kilogramas svogūnų
200 mililitrų aliejaus
150 mililitrų acto 9%
150 gramų cukraus
6 skiltelės česnako
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pomidorus sumalti mėsmale ar elektriniu trintuvu (blenderiu).
2.
Morkas smulkiai sutarkuoti, o svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti.
3.
Puode įkaitinti aliejų, apkepinti svogūnus apie 5 minutes, sudėti morkas ir česnaką, kepinti dar 5 minutes.
4.
Sudėti pomidorus, berti druską, cukrų. Patroškinti apie 20-30 minučių, kol nugaruos šiek tiek skysčio. Supilti actą, permaišyti ir užvirinti.
5.
Dar karštą sudėti į švariai išplautus, iškaitintus stiklainius, užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius sustatyti dangteliais žemyn, šiltai užkloti ir palikti visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Jadvyga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Marytė
2023-08-17 05:50
Sveiki sakykite o morkas smulkiai sutarkuoti tai bulvine tarka ar tinka smulkiausia burokine? Ačiū ATSAKYTI
Justina
2023-08-17 12:31
Tinka smulki burokinė. ATSAKYTI
Rima
2020-08-26 13:08
kažkas naujo mano mano atsargose , labai patiko ATSAKYTI
toma
2020-08-18 14:22
o jaigu ideciau dar ryziu? ATSAKYTI
Monika
2019-08-07 08:38
Viskas taip, tik kodel pomidorus taip drastiskai sublenderiuoti siulo Ponia, as nuemus odele supjiaustau, taip, si misraine tinka ir sriuboms ir visam kam skanaus ATSAKYTI
Ingrida
2019-08-07 10:17
O man smagiau sutrinti, nereikia tuomet odelėmis rūpintis ir daug greičiau viskas pavyksta :) ATSAKYTI
Jole
2019-08-14 09:43
Svarbiausia, kad lieka odelės, nes jose labai daug vertingų medžiagų ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital