Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
100 gramų | kvietinių miltų (naudojau "Ekstra") | |
100 gramų | sviesto (minkšto, kambario temperatūros) | |
100 gramų | cukraus (arba pagal skonį) | |
110 mililitrų | pieno | |
2 vienetai | kiaušinių | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
Įdarui: | ||
2 vienetai | obuolių (didesnių arba 3-4 mažesnių) | |
2 šaukštai | cukraus | |
1 šaukštelis | malto cinamono | |
Kremui: | ||
200 gramų | kreminio sūrio | |
60 gramų | cukraus | |
3 šaukštai | kvietinių miltų (naudojau "Ekstra") | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 šaukštas | grietinės | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
Viršui: | ||
40 gramų | kvietinių miltų (naudojau "Ekstra") | |
60 gramų | rudojo cukraus | |
30 gramų | avižinių dribsnių | |
40 gramų | sviesto | |
3/4 šaukštelio | malto cinamono | |
1/4 šaukštelio | malto muskato | |
Pabarstymui: | ||
3 šaukštai | rudojo cukraus | |
3/4 šaukštelio | malto cinamono |