Nuostabus tortas su migdolų drožlėmis ir kondensuoto pieno pertepimu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Nuostabus tortas su migdolų drožlėmis ir kondensuoto pieno pertepimu
Autorius apie receptą: Šiam tortui naudojama nemažai migdolo drožlių, o jas pakepinus skonis atsiskleidžia dar intensyviau... Pertepimas - sviestinis su kondensuotu pienu ir kava. Torta ruošiau 20 cm Šiam tortui naudojama nemažai migdolo drožlių, o jas pakepinus skonis atsiskleidžia dar intensyviau... Pertepimas - sviestinis su kondensuotu pienu ir kava. Torta ruošiau 20 cm skersmens formoje. (...daugiau) Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pertepimui:
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto (kambario temperatūros)
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 mililitrų kavos (paruoštos)
1 sauja migdolų drožlių (pakepintų)
Sulaistymui:
šiek tiek kavos
šiek tiek brendžio
Papuošimui:
šiek tiek šokolado
šiek tiek migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pertepimui sviestą išplakti su kondensuotu pienu, palaipsniui supilti kavą ir išmaišyti.
2.
Biskvitui kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti persijotus miltus su kepimo milteliais. Kepti 20 cm skersmens formoje, iki 180 C laipsnių įkaitintoje temperatūroje apie 30 minučių, patikrinti mediniu pagaliuku, jeigu įsmeigus ir ištraukus pagaliukas sausas - biskvitas iškepęs, jei aplipęs tešla - kepkite dar 10 minučių ir vėl tikrinkite.
3.
Atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, kiekvieną lakštą sulaistyti kava ir brendžiu. Pertepti kremu, pabarstyti migdolo drožlėmis, vėl dėti biskvitą ir taip surinkti visą tortą.
4.
Viršų ir šonus aptepti likusiu kremu, aplipdyti tarkuotu šokoladu, viršų pabarstyti migdolais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ruta
2017-06-19 22:11
Viska dariau pagal receptas bet tokie kieti biskvitai gavosi :O kaip koks blynu teptinis gavosi:D jeigu biskvitai butu kaip sponge tada viskas super jauciu butu.. ;) ATSAKYTI
Sima
2017-06-22 13:14
Gal perkepėte, ar tikrinote kepimo eigoje? Nes jeigu tikrai pagal proporcijas viską darėt, tešla turėtų būti nei labai skysta, nei labai tiršta, bet tikrai ne tokia, kuri galėtų kietai sukepti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital