Nesaldus lietinų blynų tortas su jogurto pertepimu

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Nesaldus lietinų blynų tortas su jogurto pertepimu
Nesaldus lietinų blynų tortas su jogurto pertepimu
Nesaldus lietinų blynų tortas su jogurto pertepimu
Autorius apie receptą: Gaivus ir nekaloringas lietinių tortukas. Jeigu norite jo sausesnio, galite pertepti ne jogurtu, o majonezu arba majonezo ir grietinės mišiniu. Vietoje šviežaus agurko labai tinka Gaivus ir nekaloringas lietinių tortukas. Jeigu norite jo sausesnio, galite pertepti ne jogurtu, o majonezu arba majonezo ir grietinės mišiniu. Vietoje šviežaus agurko labai tinka ir marinuotas arba raugintas. (...daugiau) Julija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
600 g miltų
5 kiaušiniai
vanduo
 
Padažui:
200 g natūralaus graikiško jogurto
tarkuotas agurkas
2 česnako skiltelės
 
Papuošimui:
kepintos daržovės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Padarykite tešlą. Iškepkite didelius blynus.

Juos dėkite vieną ant kito, kiekvieną pertepant padažu (jogurtą sumaišykite su tarkuotu agurku, česnaku, įdėkite druskos ir pipirų).

Ant viršaus uždėkite kepintų daržovių papuošimui.

Taip paruošti blynai bus šlapi. Galite pyragą pakepinti orkaitėje 180 laipsnių maždaug 20 min, prieš tai pyragą supjaustę į 6-8 dalis,kad prakeptų ir vuduje.

Skanaus :)

AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Karina
2017-02-15 14:44
Jogurta perpus maisiau su majonezu ir agurka dejau marinuota bei dar truputi kumpio i padaziuka ipjausciau, labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital