Kiniška antis
AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 170)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 170)
Kiniška antis
INGREDIENTAI:
1 jauna antis
3 šaukštai medaus
3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite ir nusausinkite antį.
Visus kitus produktus sudėkite į puodą ir troškinkite, kol susimaišys.
Antį įtrinkite šiuo padažu ir kelias valandas marinuokite.
Kepkite iš visų pusių keptuvėje 50 minučių. Kepimo pabaigoje ant anties į keptuvę supilkite sultis.
AUTORIUS: Sonata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vida
2011-12-06 19:01
Kinietiskai marinuota antis pradioje apverdama, o po to dedama i fritine. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis