Kiniška antis
AUTORIUS:
Sonata
Kiniška antis
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 1 jauna antis
  • 3 šaukštai medaus
  • 3 šaukštai sojos padažo
  • 1 šaukštelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Nuplaukite ir nusausinkite antį.
Visus kitus produktus sudėkite į puodą ir troškinkite, kol susimaišys.
Antį įtrinkite šiuo padažu ir kelias valandas marinuokite.
Kepkite iš visų pusių keptuvėje 50 minučių. Kepimo pabaigoje ant anties į keptuvę supilkite sultis.

AUTORIUS: Sonata
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
Vida
2011-12-06 19:01
Kinietiskai marinuota antis pradioje apverdama, o po to dedama i fritine.
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis