Kibinai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Kibinai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
tešlai:
500 g miltų
200 g sviesto
200 g grietinės
2 kiaušiniai
druskos

įdarui:
500 g kiaulienos faršo
125 g svogūnų
druska
pipirai
1 kiaušinis arba aliejus patepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sutarkuokite sviestą, supilkite persijotus miltus, po truputį įdėkite grietinę ir įmuškite kiaušinius, įberkite druskos. Viską gerai sumaišykite, įdėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų.
Kol tešla vėsta paruoškite įdarą. Kiaulieną ir smulkiai supjaustytą svogūną sudėkite į dubenį, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.
Ištraukite tešlą iš šaldytuvo, iškočiokite 3-4 mm storumu. Su norimo dydžio, apvalios formos įrankiu ar indu išspauskite apskritimus (tai gali būti stiklinė, formelė ar pan.). Į tešlos apskritimą įdėkite šaukštą mėsos įdaro ir pirštais užspauskite (užsukite) kraštus. Skardą ištepkite aliejumi, sudėkite į ją kibinus, patepkite kiaušiniu ir viršuje su šakute padarykite skilutes. Kepkite 200°C orkaitėje apie 40 min.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Saule
2016-06-02 17:51
Geras receptas. Super ATSAKYTI
ieva
2015-02-27 10:08
Kiek cia porciju? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital