Kefyro, uogų ir želė desertas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kefyro, uogų ir želė desertas
Kefyro, uogų ir želė desertas
Kefyro, uogų ir želė desertas
Kefyro, uogų ir želė desertas
Kefyro, uogų ir želė desertas
Kefyro, uogų ir želė desertas
Autorius apie receptą: Gaivus... Tobulai tinka vasarai. Pasmaguriavę mergaitės įvertino puikiai. Man išėjo 2 nemaži desertai, nes nešiuosi rytoj vieną į darbą kolegėms pavaišinti po atostogų, o Gaivus... Tobulai tinka vasarai. Pasmaguriavę mergaitės įvertino puikiai. Man išėjo 2 nemaži desertai, nes nešiuosi rytoj vieną į darbą kolegėms pavaišinti po atostogų, o kitą jau mergaitės skanauja ir tebesidžiaugia vasara. Linkiu ir Jums skanių vasariškų atradimų. Deserto pagaminau 4 l. Tikrai užteks nemažam būriui žmonių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 sluoksnis:
154 gramai želės (aš rinkausi agrastų skonio, 2 pakelių)
pagal poreikį braškių
pagal poreikį šilauogių
pagal poreikį trešnių (be kauliukų)
2 sluoksnis:
1 litras kefyro
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, 1 skardinės)
230 gramų želės (aš rinkausi vyšnių, apelsinų, kivių skonio, 3 pakelių)
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
3 šaukštai želatinos
150 mililitrų vandens (želatinai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kadangi aš desertus gaminau želė žiede, tai ruošiau juos aukštyn kojomis. Pirmiausia ruošiau želė ir uogų sluoksnį. Agrastų želė užpilame 700 ml šilto vandens. Maišome, kol želė ištirps. Atvėsiname.
2.
Braškes supjaustome, per pusę perpjauname trešnes, išimame kauliukus.
3.
Į želė žiedą dedame braškes, šilauoges, trešnes ir užpilame jau pravėsusia agrastų želė. Dedame į šaldytuvą stingti. Aš ruošiau 2 želė žiedus.
4.
Pasiruošiame likusių skonių želė. Kiekvieną jų užpilame 400 ml karšto vandens, gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą stingti. Kai želė sustings, supjaustome jas nedideliais gabalėliais.
5.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 15 min. Želatiną ištirpiname garų vonelėje, neužviriname!
6.
Kefyrą sumaišome su kondensuotu pienu ir citrinos sultimis. Maišant, plona srovele supilame želatiną. Įmaišome supjaustytus želė gabalėlius. Gerai viską išmaišome ir užpilame ant jau sustingusio želė ir uogų sluoksnio.
7.
Dedame į šaldytuvą stingti bent 4 val. Geriausia palikti per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital