Grikių sriuba su pievagrybiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Grikių sriuba su pievagrybiais
Autorius apie receptą: Soti, gardi, greitai paruošiama sriuba puikiems pietums. Soti, gardi, greitai paruošiama sriuba puikiems pietums. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų jautienos
200 gramų pievagrybių
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų (didelės)
1 vienetas svogūnų (didelio)
3 šaukštai grikių
2 vienetai lauro lapų
1 pundelis petražolių
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustyti gabaliukais.
2.
Į puodą pilti vandens, dėti lauro lapus, berti druską, pipirus.
3.
Morkas sutarkuoti, svogūnus susmulkinti. Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, bulves susmulkinti nedideliais gabalėliais.
4.
Į keptuvę sudėti morkas, apkepti, suberti svogūnus, pakepti iki kol taps skaidrūs, tuomet sudėti pievagrybius ir pakepti dar kelias minutes.
5.
Į puodą sudėti bulves, morkas, svogūnus, pievagrybius, grikius ir virti 10 - 15 minučių.
6.
Petražoles ir krapus susmulkinti, pabarstyti prieš tiekiant.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital