Grietinėlės tortas

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grietinėlės tortas
Labai skanu.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai kiaušinių
160 gramų cukraus pudros
1 žiupsnelis druskos
240 gramų miltų
4 šaukštai vandens
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
120 gramų cukraus
800 mililitrų grietinėlės
100 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinio trynius išplakti su 80 g cukraus pudros, šiltu vandeniu ir druska.
Baltymus išplakti atskirai su 80 g cukraus ir vaniliniu cukrumi iki putų.
Viską supilti į vieną indą ir sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską lengvai išmaišyti.
Kepti 190 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 35 minutes.
Padėti atvėsti ir tik po paros laiko pjaustyti ir sutepti.
2.
Kremui cukrų ir grietinėlę išplakti iki putų. Supilti brinkintą, tirpintą želatiną ir gerai išplakti.
Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą.
Šiuo kremu pertepti biskvitą.
3.
Puošti želės gabaliukais, uogomis.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital