Greiti faršo iešmeliai orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
Faršo iešmeliai orkaitėje
Faršo iešmeliai orkaitėje
Faršo iešmeliai orkaitėje
Faršo iešmeliai orkaitėje
Autorius apie receptą: Šį receptą ko gero išbandė visos šeimininkės ir šeimininkai, tik aš vis kaupiausi jam ilgai. Nepamenu gerai nė kur pirmą kartą juos pamačiau, nė kokios sudedamos dalys Šį receptą ko gero išbandė visos šeimininkės ir šeimininkai, tik aš vis kaupiausi jam ilgai. Nepamenu gerai nė kur pirmą kartą juos pamačiau, nė kokios sudedamos dalys ten...Dabar jau visi kepa juos, pilni blogai ir žurnalai, kulinarinės knygos. Patiko, pateikimas jų sudomino ir vaikus. Mėsa sultinga, skani. Greitai sumauni ant iešmelių ir toliau darbą atlieka orkaitė, o tu guli ant sofos su knyga rankoje. p.s. galima kepti ir keptuvėje, bei lauke ant grilio. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
pagal skonį paprikos miltelių
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Medinius iešmelius išmirkykite vandenyje apie 20 minučių, kad kepant nesviltų.
2.
Į maltą mėsą sudėkite smulkintą svogūną, išspaustą česnaką. Supilkite lengvai išplaktą kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius ir visus prieskonius. Masę gerai išminkykite.
3.
Drėgnomis rankomis ant medinio iešmelio formuokite pailgas dešreles, aptepkite aliejumi.
4.
Dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Slaptas
2021-03-07 14:23
Kaip juos reikia daryti kad nuo pagaliuko nenukristu ATSAKYTI
Atsakau
2022-04-20 20:46
Aš pirma rankose susuku kaip dešrelę ir tada per vidurį pagaliuka įkišu išilgai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital