Citrusinių vaisių pyragas

AUTORIUS:
Berta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Citrusinių vaisių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g miltų
2 šaukštai cukraus pudros
100 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
3 šaukštai ledinio vandens
Įdarui:
1 apelsinas
3 citrinos
400 g cukraus
110 g miltų
4 kiaušiniai
2 cinamono lazdelių
1 žiupsnelis kardamono
cukraus pudros ( papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsijojame miltus su cukraus pudra. Margariną (jis turi būti kietas) padaliname į dvi dalis ir sutarkuojame į miltus. Pirštais suformuojame iš tešlos "trupinius". Atskirame dubenyje išplakame kiaušinius su šaltu vandeniu ir supilame ant trupinių. Viską lėtai maišome su maišytuvu. Paruoštą tešlą išminkome ir padedame pusvalandžiui į šaldytuvą. Į tą laiką paruošiame įdarą. Nutarkuojame vaisių žieveles ir išspaudžiame sultis. Į sultis dedame cinamono lazdelių ir paliekame 15 min. Tada supilame kiaušinius, cukrų, miltus, kardamoną, žieveles ir viską išmaišome. Pirma maišome lėčiau, o kai masė pradeda darytis vientisa, galima greitį padidinti. Maišiau su mikseriu. Išimame tešlą, plonai iškočiojame ir tiesiame į kepimo popieriumi išklotą apvalią, aukštesnėmis sienelėmis formą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 12 min. Supilame vaisių įdarą ir kepame dar 45 min. Palaukiame, kol pyragas atvės ir apibarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Berta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital