Citrininis keksas su džiovintais vaisiais

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Citrininis keksas su džiovintais vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 kiaušiniai
300 g miltų
20 g cukraus
30 g džiovintų vaisių ir riešutų
125 g margarino VILNIUS kepiniams
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 citrinų žievelės
1 citrinos sultys
žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margarinas ištirpinamas. Tryniai atskiriami nuo baltymų ir ištrinami su cukrumi bei druska. Į trynius sudedamas margarinas ir masė išmaišoma. Suberiami miltai sumaišyti su kepimo milteliais ir masė išmaišoma. Taip pat supilama citrinos sultys ir dviejų citrinų žievelės, džiovinti vaisiai ir smulkinti riešutai. Tešla atsargiai išmaišoma ir pilama į kepimo formą, išteptą riebalais. Keksas kepamas 180 C laipsnių temperatūroje apie 55 minutes.
AUTORIUS: Žaneta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vanda
2021-11-30 19:57
O ka daryti su atskirtais kiausiniu baltymais nuo tryniu? Juk nerasoma kad juos is viso deti?
ATSAKYTI
Jūratė
2011-07-10 19:47
Spėju, kad 20 g cukraus yra klaida, nes iškepėm ir toks jausmas, kad jo iš viso nedėjom. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital