Bulvių kukuliai su sūriu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 132)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 132)
Bulvių kukuliai su sūriu
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir greitai pagaminami kukuliukai. Kaip ir cepelinai ar kugelis, geriausiai gaunasi su tradicinėmis, krakmolingomis bulvėmis. Labai skanūs ir greitai pagaminami kukuliukai. Kaip ir cepelinai ar kugelis, geriausiai gaunasi su tradicinėmis, krakmolingomis bulvėmis. Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
8 vienetai bulvių (virtų)
3/4 stiklinės miltų
1 vienetas kiaušinių
30 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų sūrio
Padažui:
50 gramų grietinės
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dar karštas bulves sumalti mėsmale arba gerai sutrinti grūstube, į masę įdėti sviesto, įmušti kiaušinį, pagardinti druska ir gerai išmaišyti. Suberti miltus. Išminkyti tešlą. Tešla turi būti ne per kieta, bet ir lengvai formuojame. Jeigu formuojasi sunkiai, įdėkite dar miltų. Iš tešlos daryti kukulius, į kiekvieno vidų dėti po kubelį fermentinio sūrio.
2.
Kukulius dėti į verdantį, pasūdytą vandenį, kai iškils, ugnį sumažinti ir pavirti apie 5 minutes.
3.
Padažui ištirpinti sviestą ir išmaišyti su grietine. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (17)
Žiema
2022-12-12 16:25
Bet į karštas bulves negerai gal dėt miltus nepasileis kukuliai? ATSAKYTI
Inga
2022-12-14 16:48
Kol sumalsite ar sutrinsite, bei ištirpinsite sviestą jos kiek atvės. Karštos jau nebus, tik šiltos, tad viskas bus gerai, o ir komentaruose žmonės rašo, kad pavyko :) ATSAKYTI
Violeta
2020-09-03 14:53
Labai skanus dažnai šeimai darau prašo padaryt ATSAKYTI
kvailas
2020-04-29 13:20
o bulves su lupinom virtos ar skustos?
ATSAKYTI
Virginija
2020-04-26 13:30
Pats geriausias budas ideti manu kruopu vietoj miltu ir Nedeti kiausiniu labai minksti ir niekad neistis ATSAKYTI
Giedre
2019-06-12 05:11
O jus viską darote su karštomis bulvėmis kai sumalate. Ar palaukite kol atves? ATSAKYTI
Vida
2018-06-25 23:16
Puikiai viskas pavyko, šeimynai labai patiko. Tik krakmolo truputi įdėjau, nes iš šviežių bulvių dariau. ATSAKYTI
greta
2017-08-21 23:19
man puikiai pavyko, sviesto nedėjau, nes padažas su sviestu, dar puse ir užsišaldžiau, labai skanu, verta pabandyti ATSAKYTI
alina
2017-08-16 15:52
Nenusiminkit jei nepavyko, juk ir santuoka ne visada pasiseka :) ATSAKYTI
Eugenija
2017-08-08 17:47
Koki suris geriausiai tinka? ATSAKYTI
Vilija
2017-08-16 20:12
Puikiai tiks paprastas fermentinis :) ATSAKYTI
Ieva
2017-04-19 20:47
Nesamone man gavosi, kazkokia kose, nors viska pagal recepta dariau ATSAKYTI
Vida
2017-04-20 12:10
Nuo bulviu rusies dar gali priklausyti. Kaip ir cepelinai ne su visomis bulvemis vienodai gausis ar kugelis. Jeigu bulves maziau krakmolingos, gali reiketi daugiau miltu. Turi kukuliai buti lengvai formuojami, ne per kieti, bet ir rankose labai netizti. Jeigu tyzta, idekite dar miltu. O kai kukuliai iskyla, ugni sumazinkite iki minimalios ir ant jos dar siek tiek pavirkite (gali ir maziau negu 5 min reiketi, jeigu kukulius mazesnius darete arba daugiau, tiesiog ragaukite). Nes jeigu virsite ant labai dideles ugnies, kukuliai issileis. ATSAKYTI
Aida
2017-10-24 11:12
Į tešlą dar krakmolo, įdėkit tada tikrai neišsileis ATSAKYTI
Saulė
2017-12-14 19:23
Aš neverdu 5 min. Juk bukvės virtos, ką ten virti tiek. po minutės antros traukiate . Turėtų neišsileisti. ATSAKYTI
Inga B.
2016-01-30 08:02
Viriau. Puikiai gavosi. Sudejus i verdanti vandeni jie iškilo, tai dar apie 5min paviriau. Greit pervire ta stikline miltu. ATSAKYTI
Inga
2016-01-27 20:42
Kiek laiko reikia virti ? kukuliai neišsileidžia? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital