Bulviniai blynai su vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Bulviniai blynai su vištiena
Bulviniai blynai su vištiena
Bulviniai blynai su vištiena
Autorius apie receptą: Nuo gamintų pietų liko viena vištienos krūtinėlė. Kadangi iš tokio kiekio šeimos nepamaitinsiu, teko prisiminti blynus. Juos kepu jau ne kartą - blynai labai skanūs. Nuo gamintų pietų liko viena vištienos krūtinėlė. Kadangi iš tokio kiekio šeimos nepamaitinsiu, teko prisiminti blynus. Juos kepu jau ne kartą - blynai labai skanūs. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas bulvių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas vištienos filė
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai miltų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir svogūną sutarkuojame tarkavimo mašina.
2.
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Dedame į bulvių masę, mušame kiaušinius, beriame miltus, prieskonius ir gerai išmaišome.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame iš abiejų pusių, kol iškepa.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Rita
2022-12-16 13:50
Labai skanu ATSAKYTI
Ruta
2020-02-17 10:51
Labai skanus blynai, bandziau jau du kartus ir vyrui ir vaikui patiko. Jei sezonas tai galim krapuku ir svoguno laisku imest. skanu. O del riebalu, tai serveteles arba koks kiauras indas padeda, bet esme nereikia persivalgyti ir nereiks del svorio pergyvent :) ATSAKYTI
Saule
2019-05-22 15:31
O vistiena deti zalia ar kepta ar virta galima? ATSAKYTI
Inga
2019-05-22 17:34
Šiame recepte dedama žalia, bet galima ir virtą :) ATSAKYTI
Erika
2017-03-07 18:15
Tikrai labai skanus ir ne per riebus blynai. As visada iskepusius bulvinukus dedu ant popierinio ranksluoscio, tada kas is keptuves lieka, ranksluostukas sugeria. O po to jau i lekste. Aciu uz gera recepta, smagu paivairinti tradicinius bulvinius blynus :) ATSAKYTI
Odeta
2017-03-06 20:00
Sarka, nereikia kept kasdien ir nereikės baidytis riebalų...Kepiau kelis kartus ir tikrai, tų riebalų nepritraukė taip baisiai, kaip Jūs, kad rašote, kad net su servetėle nuvalyti reikėtu. ATSAKYTI
Sarka
2017-02-21 21:35
Tokie blynai ziauriai pritraukia riebalu. Nebent servetele nusausinti. Tada geriau is tos mases, o ji gera ir skani- kugeli orkaiteje. Tik miltu nereikia. Labai skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital