Baltojo sūrio purė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Baltojo sūrio purė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kiaušiniai
250 g varškės sūrio
1/2 stiklinės grietinės
4 šaukštai cukraus
1 šaukštas razinų
1 šaukštelis citrinos sulčių
sumalta citrinos žievelė
citrinos esencijos (5 lašai)
taukų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrį pertrinti per sietelį arba sumalti mėsmale.
Kiaušinius sumušti, atskirti trynius nuo baltymų.
Trynius ištrinti su cukrumi, įmesti nuplautas razinas, citrinos žievelę, supilti citrinos sultis, grietinę ir išmaišyti.
Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki labai standžių putų.
Supilti į sūrio masę ir atsargiai, bet rūpestingai išmaišyti.
Mišinį supilti į taukais išteptą atsparų karščiui indą, užpildant jį iki pusės.
Nedelsiant įdėti į labai karštą orkaitę ir nepridengus kepti apie 30 min.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Laima
2015-01-14 11:33
Nuotrauka neatitinka aprasymo,ten virsuje ir apacioje kazkokia tesla,o siaip-eilinis apkepas tik kad be manu ATSAKYTI
Asta
2010-09-27 15:10
Nebutina miltu deti, nes gerai isplaktas baltymas, imaisytas i mase, viska surisa ir padaro ta mase puria :) reikia nepamirsti, kad baltymus reikia plakti kryptingai. Kazkada bandziau su blenderiu ta daryti, is pradziu nesupratau, kodel nesigauna. Tik veliau suzinojau, kaip reikia plakti tuos baltymus :))) ATSAKYTI
Goda
2010-09-27 12:47
o neturetu cia detis miltai? ir dar kokie kepimo milteliai? :) ATSAKYTI
Laura
2010-08-23 18:44
turetu buti skanu :) ATSAKYTI
Giedrė
2010-08-23 18:26
atrodo, kad tirpsta burnoje... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital