Balandėliai pekino kopūste

AUTORIUS:
Ieva Visockytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Balandėliai pekino kopūste
Balandėliai pekino kopūste
Balandėliai pekino kopūste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio pipirų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kininių kopūstų
160 gramų ryžių
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek morkų
5 šaukštai pomidorų padažo
3 šaukštai grietinės
1 šaukštas miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirkite ryžius.
2.
Pekino kopūsto lapus apvirkite lengvai pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
3.
Svogūną pakepinkite ant sviesto, paruoškite faršą: įmuškite kiaušinį, berkite druską, pipirus, sudėkite pakepintą svogūną, atvėsusius ryžius. Viską išmaišykite.
4.
Ant kiekvieno lapo krašto dėkite įdaro ir susukite kaip balandėlį. Žiūrėkite, kad faršas nekristų per kraštus.
5.
Griežinėliais supjaustykite morką, jais išklokite puodo dugną. Ant morkų dėkite balandėlius, kuo arčiau vienas kito, kad neliktų tarpų. Užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite apie 30 min (priklauso nuo balandėlių dydžio).
6.
Paruoškite padažą: į vandenį, kuriame virė balandėliai, dėkite pomidorų padažo, grietinės. (Kiekiai priklauso nuo norimo padažo kiekio,individualaus skonio). Galite įdėti šaukštą miltų, kad būtų tirštesnis.
Pavirkite balandėlius dar 5 - 10 min šiame padaže.
7.
Balandėliai daug lengvesni už įprastuosius, lengvai virškinami ir labai skanūs.
AUTORIUS: Ieva Visockytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital