Avižinių dribsnių pyragas su obuoliais

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Avižinių dribsnių pyragas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


Tešlai:


60 g avižinių dribsnių

40 g miltų

70 g sviesto

100 g rudojo cukraus

1 žiupsnelis druskos

 

Įdarui:

500 g obuolių

3 v. š. rudojo cukraus

1 a. š. malto cinamono


PARUOŠIMO BŪDAS:

Įdarui nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius, supjaustyti obuolius nedidelėmis skiltelėmis, užbarstyti cinamonu, cukrumi ir išmaišyti.


Tešlai sukapoti kietą ir šaltą sviestą, suberti ant viršaus avižinius dribsnius, miltus, druską, cukrų ir viską greitai ir lengvai pirštų galais sumaišyti.


Ištepti kepimo formą sviestu ir į ją tolygiai sutrupinti vieną ketvirtadalį pasigamintos tešlos.


Tuomet sudėti obuolių įdarą ir ant viršaus užtrupinti likusią dalį tešlos.


Pyragą dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti maždaug 60 minučių.


Galima patiekti dar šiek tiek šiltą ir apibarstytą cukraus pudra.


Skanaus!


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Virginija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ausra
2022-03-13 19:50
Atrodo, kad per mažai miltų/dribsnių tokiam kiekiui cukraus ir obuolių. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital