Rauginti kopūstai įdomiau - rodome kaip!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-12-01
Rauginti kopūstai įdomiau - rodome kaip!

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - gaminam be mėsos" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip namuose įdomiau pagaminti raugintus kopūstus. Tomas jiems pagardinti naudoja ropę, morką, raudonėlį, čiobrelį, kmynus ir kitus prieskonius. Tomas pataria ruošiamus kopūstus dešimt minučių lengvai “masažuoti” rankomis, o tuomet palikti savaitei fermentuotis.

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital