Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje “La Maistas – Kepam blynus!” talentingasis laidos šefas Tomas Rimydis dalinosi puikiais patarimais, kaip iškepti tobulai plonus ir skanius lietinius blynus.
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
Pasak Tomo, kad vienas svarbiausių dalykų kepant gražius, plonus lietinius blynus yra įsitikinti, kad visi tešlai naudojami ingredientai yra tos pačios temperatūros. Taip tešla vėliau nesusiluoksniuos ir bus vientisos gražios tekstūros.
Taip pat šefas pataria į blynų tešlą įpilti šlakelį aliejaus tam, kad kepant blyneliai nepriliptų prie keptuvės. Į kepimo procesą taip pat verta atkreipti dėmesį - keptuvė neturi būti per daug karštai įkaitusi, o tik šiek tiek pašildyta. Taip blyneliai iškeps gražūs, ploni ir gražios spalvos.
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!