Kaip iškepti tobulai plonus lietinius blynus?

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-02-23
Kaip iškepti tobulai plonus lietinius blynus?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje “La Maistas – Kepam blynus!” talentingasis laidos šefas Tomas Rimydis dalinosi puikiais patarimais, kaip iškepti tobulai plonus ir skanius lietinius blynus. 
 

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

Pasak Tomo, kad vienas svarbiausių dalykų kepant gražius, plonus lietinius blynus yra įsitikinti, kad visi tešlai naudojami ingredientai yra tos pačios temperatūros. Taip tešla vėliau nesusiluoksniuos ir bus vientisos gražios tekstūros. 
 

Taip pat šefas pataria į blynų tešlą įpilti šlakelį aliejaus tam, kad kepant blyneliai nepriliptų prie keptuvės. Į kepimo procesą taip pat verta atkreipti dėmesį - keptuvė neturi būti per daug karštai įkaitusi, o tik šiek tiek pašildyta. Taip blyneliai iškeps gražūs, ploni ir gražios spalvos. 
 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital