Greiti žuvies kotletai grietinėlės ir krapų padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greiti žuvies kotletai grietinėlės ir krapų padaže
Greiti žuvies kotletai grietinėlės ir krapų padaže
Greiti žuvies kotletai grietinėlės ir krapų padaže
Autorius apie receptą: Apie žuvies kotletus svajoju jau senai, bet vis namuose neatsirasdavo tinkamos žuvies jiems kepti. Iš lyno kepti kotletus, per daug gaila, karšius vyras rūkydavo. O vat lydeka Apie žuvies kotletus svajoju jau senai, bet vis namuose neatsirasdavo tinkamos žuvies jiems kepti. Iš lyno kepti kotletus, per daug gaila, karšius vyras rūkydavo. O vat lydeka kotletams tiko puikiai. Tikrai nerekomenduoju pirkti žuvies faršo (atsiprašau visų, jeigu nežinau, kur rasti nusipirkti skanaus ir kokybiško. Parašykite man, jei žinote vykusį ir skanų faršą, be jokių žvynų, kaulų ir akių). Tikriausiai didžiausias darbas ir bus pasiruošti žuvį. Nuskutame, išvalome, nupjaustome pelekus, išrenkame didžiausius kaulus. Žuvį sumalame. Ir štai pusė darbo jau padaryta. Beliko tik iškepti koltetukus ir juos patroškinti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas žuvies faršas
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai kukurūzų miltų
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 šaukštelis persilado prieskonių
0.5 šaukštelio česnako granulės
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Padažui:
0.5 litro vandens
200 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
1 šaukštas kukurūzų miltų
2 šaukštai krapų (smulkinti)
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į žuvies faršą įmušame kiaušinį, suberiame prieskonius, krapus, miltus, supilame grietinėlę. Masę gerai išmaišome.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Rankomis gnybiame faršo, formuojame kąsnio dydžio rutuliukus ir apkepame iš visų pusių, po kelias minutes. Žinoma, galima kepti ir didesnius kotletus, bet aš panorau visai mažyčių.
3.
Padažui vandenį, grietinėlę ir kukurūzų miltus sumaišome.
4.
Iškeptus žuvies kotletus sudedame į prikaistuvį. Užpilame padažu, įdedame sviesto. Įberiame druskos ir lauro lapą. Kotletus patroškiname apie 10 min. Pabarstome smulkintais krapais.
5.
Valgėme su bulvių koše.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital