Žuvies ir bulvių maltinukai su grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Žuvies ir bulvių maltinukai su grybais
Žuvies ir bulvių maltinukai su grybais
Žuvies ir bulvių maltinukai su grybais
Autorius apie receptą: Šaldiklyje savo eilės laukė uošvio pagautas lynas. Norėjosi pagaminti kažką neeilinio. Šaldiklyje savo eilės laukė uošvio pagautas lynas. Norėjosi pagaminti kažką neeilinio. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
350 gramų žuvies filė (lyno, lydekos, menkės ar kt.)
1 vienetas bulvių
1 vienetas kiaušinių
2 riekės batono
50 gramų poro
1 saujelė džiovintų baravykų
1 šaukštas žuvies padažo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žuvies filė smulkiai supjaustyti. Porą perpjauti išilgai pusiau ir susmulkinti siauromis juostelėmis. Bulvę nuskusti, sutarkuoti per burokinę tarką ir ją nusunkti. Krapus susmulkinti. Džiovintus baravykus labai smulkiai sukarpyti. Smulkiai sutrupinti batono riekeles.
2.
Į dubenį sudėti žuvies file, įmušti kiaušinį, suberti batoną, porą, krapus, supilti žuvies padažą, tarkuotą bulvę, džiovintus baravykus, pagardinti druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišyti. Palikti pastovėti apie 10 min.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, formuokite norimo dydžio kotletukus ir kepkite ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol vidus iškeps, o išorė apskrus.
4.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital