Puikaus skonio žuvienė

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Puikaus skonio žuvienė
Autorius apie receptą: Puikaus skonio žuvienė su pomidorais, labai tinka tiekti su šviežia duona. Puikaus skonio žuvienė su pomidorais, labai tinka tiekti su šviežia duona. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų žuvies sultinio
500 gramų konservuotų pomidorų
400 gramų menkių filė
200 gramų krevečių
100 mililitrų balto vyno
1 vienetas svogūnų (supjaustytų kubeliais)
1 vienetas raudonosios paprikos (saldžiosios)
3 vienetai salierų stiebų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai pomidorų tyrės
1 vienetas lauro lapų (naudojome Santa Maria)
1 šaukštelis prieskonių mišinys su aitriosiomis paprikomis (naudojome Santa Maria)
3/4 šaukšto persilado prieskonių (naudojome Santa Maria)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode storesniu dugnu įkaitinkite aliejų ir maišydami pakepinkite susmulkintus svogūną, paprikas, salierą, česnaką ir pomidorų tyrę apie 2 minutes, kol suminkštės, bet nepakeis spalvos.
2.
Supilkite vyną ir užvirinkite.
3.
Įmaišykite sultinį, konservuotus pomidorus ir prieskonius. Uždėkite dangtį ir troškinkite 15 minučių.
4.
Sudėkite menkių filė ir luptas krevetes. Palikite troškintis, kol išvirs žuvis. Patiekite su šviežia duona.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital