Žirnelių sriuba su vištienos kukuliais

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Žirnelių sriuba su vištienos kukuliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 l vandens
2 stiklinės žirnelių
1 poras
1 lydytas sūrelis
druska
maltas muskatas
malti baltieji pipirai
1 morka
300 g vištienos faršo
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
3 šaukštai grietinėlės
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
druska
malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kukuliams suminkome visus produktus iki vientisos masės. Suformuojame pailgus kukulius ir sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Įmaišome buljonetę. Verdame 10 min.
Tuomet sudedame žirnelius ir griežinėliais supjaustytą porą, morką.
Baigiant virti į dubenėlį įpilame karšto sultinio ir jame ištirpiname lydytą sūrelį. Šia masę supilame į sriubą.
Paskaniname prieskoniais ir paverdame 3 min.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital