Autorius apie receptą:
Šių salotų pirmą kartą paragavau pas savo krikštų mamą Nataliją prieš daug metų. Tik valgydama nesupratau, koks prieskonis jose yra, kad suteikia tokį įdomų poskonį. Jūs
Šių salotų pirmą kartą paragavau pas savo krikštų mamą Nataliją prieš daug metų. Tik valgydama nesupratau, koks prieskonis jose yra, kad suteikia tokį įdomų poskonį. Jūs nepatikėsite - tai buvo cukraus pudra. Dabar visada, kai ruošiu salotas su žiediniu kopūstu, jas paskaninu geru žiupsniu cukraus pudros. Šias salotas mėgstu valgyti ir vienas, kaip užkandį, bet jos puikiausiai tinka ir prie kepsnio.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
0.5 vieneto
žiedinių kopūstų
1 vienetas
morkų
2 šaukštai
majonezo
1 žiupsnelis
cukraus pudros
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Kopūstą išskirstome žiedynais.
2.
Morką nuskutame ir sutarkuojame. Išmaišome su žiediniai kopūstais.
3.
Pagardiname druska, pipirais, cukraus pudra ir sumaišome su majonezu.