Žemaičių blynai su špinatų ir varškės įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Žemaičių blynai su špinatų ir varškės įdaru
Autorius apie receptą: Kiek kitokie nei įprastiniai Žemaičių blyneliai! Labai patiks visiems, kas mėgsta špinatus! Kiek kitokie nei įprastiniai Žemaičių blyneliai! Labai patiks visiems, kas mėgsta špinatus! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
450 gramų bulvių (virtų)
100 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
Įdarui:
120 gramų varškės
70 gramų šaldytų špinatų
1 vienetas kiaušinių trynių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sutarkuoti smulkia burokine tarka ar sumalti, įmušti kiaušinį, berti druskos, miltų ir užminkyti tešlą. Padalinti į 4 dalis.
2.
Varškę išsukti su tryniu, dėti špinatus, druską, pipirus ir viską išmaišyti.
3.
Iš bulvių tešlos darome paplotėlius, dedame įdaro, formuojame blynelius, apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių. Tiekti su padažu ar grietine, kaip kam patinka. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital