Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
1 stiklinė miltų
1 kiaušinis
500 g maltos kiaulienos
2 šaukštai grietinės
truputis sviesto
druskos,pipirų ,baziliko
200 g grybų
1 svogūnas
3 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir iškepti keptuvėje. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą.
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
Siek tiek netikslus receptas. Bent jau mums nepavyko gerai iskepti tu blyniuku. Paskaicius kitus receptus isaiskejo, kad reikia bulvem duot atausti ir dar butu gerai ideti krakmolo, o kiausinai nebutini, nes degt pradeda. Jei ka nepykit, bet musu nuomone taip geriausiai butu...
ATSAKYTI