Vynuogių pyragas

AUTORIUS:
Elvyra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Vynuogių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Grietinėlei:
6 kiaušiniai
1 puodelis (200 ml) 35% riebumo grietinėlės
1 puodelis cukraus
2 šaukštai citrinos sulčių, šviežiai spaustų
200 g vynuogių
Tešlai:
1 puodelis + 2 šaukštai miltų
0,25 puodelio cukraus
0,5 šaukštelio druskos
100 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų išsukame su kiaušiniu ir margarinu (kambario temperatūros). Įmaišome miltų ir druskos. Tešlą gerai išminkome. Tešla išklojame kepimo formą: dugną ir šonus. Kiaušinius, skirtus grietinėlei, išplakame kartu su grietinėle, cukrumi ir citrinos sultimis. Į paruoštą kepimo formą supilame grietinėlę, ant viršaus sudedame vynuoges (perpjautas per pusę, be kauliukų) ir kepame pyragą 200 C orkaitėje apie 40-50 minučių.
AUTORIUS: Elvyra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sciara
2011-08-28 16:59
Dariau šį pyragą, tai gavosi laaaabai per daug saldus, vynuogės sukritusios į grietinėlę buvo ir ji beveik nesukietėjusi buvo, skysta tokia.. ;/ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital