Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Kukuliams: | ||
250 gramų | maltos jautienos | |
250 gramų | maltos kiaulienos | |
1 vienetas | kiaušinių (didelio arba 2 mažesnių) | |
1 šlakelis | pieno | |
1 vienetas | šviesių bandelių (nedidelės) | |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio) | |
2 vienetai | ančiuvių | |
1 pundelis | žalumynų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Virimui: | ||
1 litras | mėsos sultinio (arba vandens) | |
1 vienetas | lauro lapų | |
1 pundelis | petražolių | |
pagal poreikį | pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
Padažui: | ||
350 mililitrų | sultinio (kuriame virė maltinukai) | |
150 mililitrų | grietinėlės | |
60 gramų | kaparėlių | |
3 šaukštai | sviesto | |
2 šaukštai | kvietinių miltų | |
1 žiupsnelis | cukraus | |
pagal skonį | citrinų sulčių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |