Vištos širdelių ir skrandukų troškinys su grietinėle

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Vištos širdelių ir skrandukų troškinys su grietinėle
Vištos širdelių ir skrandukų troškinys su grietinėle
Vištos širdelių ir skrandukų troškinys su grietinėle
Vištos širdelių ir skrandukų troškinys su grietinėle
Autorius apie receptą: Ar mėgstate, valgote ir ruošiate savo šeimai subproduktus? Mano nuomonė šiuo klausimu tokia – kuo daugiau sunaudoti, panaudoti ir mažiau išmesti. Visa šeima valgo Ar mėgstate, valgote ir ruošiate savo šeimai subproduktus? Mano nuomonė šiuo klausimu tokia – kuo daugiau sunaudoti, panaudoti ir mažiau išmesti. Visa šeima valgo subproduktus, vyras labiau mėgsta kepenėles, o mergaitės vištų širdeles. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištų skrandukų
500 gramų vištų širdelių
6 vienetai bulvių
300 mililitrų vandens
200 mililitrų grietinėlės
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas kvietinių miltų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis prieskoninių žolelių
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
Kepimui:
30 gramų sviesto
1 šaukštas aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį žalumynų (smulkintų krapų, bazilikų, petražolių, laiškinių česnakų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morką griežinėliais, bulves kubeliais. Skrandukus ir širdeles gerai nuplauti, nuvalyti. Skrandukus supjaustyti į kelias dalis.
2.
Troškintuve ištirpiname sviestą ir įkaitiname aliejų. Sudedame ir pakepiname morkas, svogūnus, česnakus. Daržovėms suminkštėjus sudedame supjaustytus skrandukus ir širdeles. Pakepiname apie 5 - 10 min. Pabarstome miltais. Išmaišome. Sudedame bulves, lauro lapus, pagardiname druska. Užpilame vandeniu ir patroškiname apie 30 min. Supilame grietinėlę ir dar patroškiname apie 10 min. Pabarstome smulkintais žalumynais.
3.
Valgėme su raugintais agurkėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital