Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 litras | vištienos sultinio (arba daržovių, kito mėgiamo) |
400 gramų | vištienos šlaunelių mėsos (be kaulo ir odos, galima keisti krūtinėle) |
300 gramų | pievagrybių (naudojau ruduosius, tinka ir balti, galima keisti apvirtais miško grybais) |
300 gramų | moliūgų (naudojau sviestinį, tinka muskatinis ar kitas) |
2 vienetai | raudonosios paprikos (galima naudoti ir skirtingų spalvų) |
100 mililitrų | grietinėlės, 30% riebumo (arba 2 šaukštų grietinės) |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (nedidelio) |
2 šaukštai | pomidorų padažo (arba pagal skonį) |
2 skiltelės | česnako |
1 šaukštelis | rūkytos paprikos miltelių |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos miltelių |
0.5 šaukštelio | malto kumino |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos miltelių (arba pagal skonį, nebūtina) |
50 gramų | sviesto |
1 šaukštas | aliejaus |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |