Vištienos šaltiena

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Vištienos šaltiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
virta višta
nuo virimo likęs sultinys
virtos morkos
česnakai
želatina
krapų
mėgstamų prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užpilame šaltu vandeniu želatiną ir pastatome, kad išbrinktų. Želatinos dėjau apie porą šaukštų, gal net mažiau. Supjaustome virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės). Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių. Sudedame pjaustytas morkas ir česnakus. Pakaitiname želatiną iki tol, kol ištirpsta - neužviriname. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Regina
2023-03-18 16:44
Tai ne šaltiena, tai vištiena drebučiuose ATSAKYTI
Julija
2020-01-27 21:28
Tie du saukstai zelatinos kokiam skyscio kiekiui? ATSAKYTI
Sandra
2017-12-22 11:42
Iš kokio čia sultinio išimti tą vištą? ATSAKYTI
Ligita
2017-12-22 13:58
Kaip nurodyta recepte - tiesiog vanduo, likęs nuo vištos virimo. T.y. reikėtų žalią vištą užpilti vandenių, išvirti, o tada atlikusį sultinį (t.y. vandenį nuo vištos virimo) naudoti recepui :) ATSAKYTI
Viktorija
2017-12-30 22:21
Neaiskiai parasyta kaip cia gaminti... ATSAKYTI
Gina
2018-05-24 15:32
Aiskiai labai viskas,tik i sultini ataususi ar karsta pilti istirpinta ir pakaitinta zelatina neparasyta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital