Vištienos salotos su universaliu gaiviu užpilu

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos salotos su universaliu gaiviu užpilu
Vištienos salotos su universaliu gaiviu užpilu
Vištienos salotos su universaliu gaiviu užpilu
Autorius apie receptą: Šio padažo verta pasigaminti daugiau, tikrai jis šaldytuve gali pastovėti net ne kelias dienas. Gaivioms vištienos salotoms sunaudojau jo tik dalį, bet sutaupysiu laiko, Šio padažo verta pasigaminti daugiau, tikrai jis šaldytuve gali pastovėti net ne kelias dienas. Gaivioms vištienos salotoms sunaudojau jo tik dalį, bet sutaupysiu laiko, ruošdama kitas. Geriausia pradėti vartoti padažą, kai jis pasiruoštas iš vakaro - reikia laiko, kol skoniai susigyvena. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas salotų (gūžinių)
150 gramų rūkytos vištienos
100 gramų marinuotų pievagrybių
100 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas agurkų
1 vienetas salierų stiebų
1 gabalėlis aitriosios paprikos (nebūtina)
Užpilui:
70 gramų alyvuogių aliejaus (ar saulėgrąžų)
60 gramų citrinų sulčių
1 šaukštas garstyčių sėklų
1 šaukštas provanso žolelių
3 skiltelės česnako
3 žiupsneliai cukraus
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Padažui česnaką susmulkinti, sudėti į stiklainiuką. Į stiklainiuką supilti aliejų, citrinos sultis, suberti garstyčias, pipirus, prieskonius, druską, cukrų. Pakratyti, užsukti ir palikti pastovėti. Prisiminus, galima vėl papurtyti. Aš naudojau saulėgrąžų aliejų, o taipogi dalį citrinos sulčių dėjau žalios citrinos, nes turėjau. Buvo labai aromatinga.
2.
Salotas suplėšyti. Vištieną, saliero stiebą, agurką, pievagrybius supjaustyti nedideliais gabalėliais. Svogūną ir aitriąją papriką smulkiai supjaustyti. Viską sudėti į dubenį. Suberti kukurūzus.
3.
Salotas pagardinti užpilu, išmaišyti.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital