Autorius apie receptą:
Tai greitai paruošiamos ir labai skanios salotos, kurioms aš dažniausiai renkuosi vištieną, bet puikiai tiks ir rūkytas kumpelis. Išbandykite!
Tai greitai paruošiamos ir labai skanios salotos, kurioms aš dažniausiai renkuosi vištieną, bet puikiai tiks ir rūkytas kumpelis. Išbandykite!
Laima
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 gramų
konservuotų kukurūzų
200 gramų
rūkytos vištienos
200 gramų
marinuotų pievagrybių
200 gramų
fermentinio sūrio
1 vienetas
poro
pagal poreikį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supajsutyti smulkiais kubeliais.
2.
Baltąją poro dalį perpjauti išilgai pusiau, tuomet - siauromis juostelėmis.
3.
Pievagrybius, jei stambesni, supjaustyti. Gerai nukošti. Kukurūzus taip pat nukošti.
4.
Sūrį sutarkuoti stambia tarka.
5.
Į didesnę silkinę dėti sluoksnį vištienos, tuomet pievagrybius, porus, sūrį. Aptepti majonezu. Viršų papuošti kukurūzais. Galima valgyti iš karto ar valandėlę palaikyti šaldytuve. Galima, bet nebūtina papuošti svogūnų laiškais.