Vištienos mėsainiai

AUTORIUS:
Nerijus
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos mėsainiai
Vištienos mėsainiai
Vištienos mėsainiai
Vištienos mėsainiai
Vištienos mėsainiai
Vištienos mėsainiai
Vištienos mėsainiai
Vištienos mėsainiai
Autorius apie receptą: Puikus pasirinkimas jaukiam vakarui su šeima ir draugais! Šie mėsainiai ne tik labai sotūs, bet ir sultingi bei skanūs, tad tikrai norėsis pakartojimo. Puikus pasirinkimas jaukiam vakarui su šeima ir draugais! Šie mėsainiai ne tik labai sotūs, bet ir sultingi bei skanūs, tad tikrai norėsis pakartojimo. Nerijus
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai brioche duona (sviestinių)
5 vienetai vištienos krūtinėlės
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
2 vienetai pomidorų
2 vienetai raugintų agurkų
5 riekės čederio sūrio
1 sauja salotų
3 šaukštai majonezo
1 šaukštas kečupo
1 šaukštas aštraus padažo
1 šaukštas dižono garstyčių
Marinatui:
2 vienetai rausvųjų svogūnų
2 šaukštai acto
1 šaukštas rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsai paruošti, vištienos krūtinėlę supjaustyti horizontaliai, pamarinuoti majoneze, druskoje ir pipiruose.
2.
Kepant ant vištienos uždėti po griežinėlį pomidoro. Jis suminkština mėsą.
3.
Šalia iškepti ir pjaustytą šoninę.
4.
Bandelėms paruošti, jas supjaustyti horizontaliai į tris dalis ir paskrudinti iš visų pusių.
5.
Padažui paruošti, į atskirą indelį įdėti kečupą, majonezą, dižono garstyčias, aštrų padažą, druską, pipirus ir išmaišyti.
6.
Svogūnams paruošti, smulkiai supjaustyti svogūnus užpilti actu, ruduoju cukrumi ir šlakeliu vandens. Leisti šiek tiek pasimarinuoti.
7.
Ant bandelės dėkite salotą, tuomet pilkite padažą ir sluoksniais sudėkite likusius ingredientus. Sūrį galite šiek tiek palaikyti virš kaitros, kol jis suminkštės.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital