Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Ingredientai:
2 vištienos filė
4 česnako skiltelės
1 v.š. sviesto
2 a.š. rudojo cukraus
50 ml vandens
druska, pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filę perpjauti išilgai, pabarstyti prieskoniais. Česnako skilteles smulkiai supjaustyti ir porą minučių pakepinti ant sviesto ant silpnos ugnies, kad česnakas suminkštėtų, bet nedegtų), įberti rudojo cukraus ir maišyti, kol cukrus ištirps (galima įlašinti truputį vandens, jei rudojo cukraus kristalai labai dideli ir sunkiai tirpsta). Padidinti ugnį ir dėti filę į keptuvę. Kepti 3-5 minutes,vartant, kol įgaus gražų rudą atspalvį. Įpilti apie 50 ml vandens ir troškinti ant vidutinės ugnies be dangčio apie 5 minutes, kol išgaruos vanduo ir susidarys karamelė. Skanaus!