Vištienos kepsneliai su varške ir špinatais

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Vištienos kepsneliai su varške ir špinatais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Lengvai, gardžiai ir nesudėtingai paruošiamai vakarienei ar pietums. Įdaryta vištiena tikrai sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo - iškepa minkšta, su sultingu ir labai Lengvai, gardžiai ir nesudėtingai paruošiamai vakarienei ar pietums. Įdaryta vištiena tikrai sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo - iškepa minkšta, su sultingu ir labai skaniu įdaru. Garnyrui labai skanu tiekti makaronus, bulvių košę, raugintas, marinuotas ar šviežias daržoves. Labai gardu tiekti su česnakiniu ar kitu mėgstamu padažu, bet skanu ir be jo. (...daugiau) Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištienos krūtinėlės
120 gramų varškės (neriebios)
100 gramų špinatų
100 gramų mocarela sūrio (tarkuoto)
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiekvienos vištienos krūtinėlės šone padaryti įpjovą, bet neįpjauti iki galo. Pabarstyti druska ir pipirais iš visų pusių.
2.
Česnaką smulkiai sukapoti. Į keptuvę įpilti aliejaus, sudėti špinatus, česnaką, įberti druskos, pakepti 2 minutes nuolat maišant. Nukelti nuo kaitros ir palikti iki kol atvės.
3.
Į dubenį sudėti varškę, 50 gramų mocarelos sūrio, špinatus, įberti druskos ir pipirų, sumaišyti iki vientisos masės.
4.
Į kiekvieną vištienos krūtinėlės įpjovą įdėti paruošto įdaro, jei norisi, kraštus galima sutvirtinti mediniais pagaliukais, kad laikytųsi.
5.
Kepimo formą patepti aliejumi, sudėti vištieną, uždengti folija.
6.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių. Tuomet ištraukti, atidengti foliją, pabarstyti likusiu sūriu kepsnelius ir kepti dar apie 10 minučių ar iki kol sūris išsilydys ir vištiena bus iškepusi.
7.
Garnyrui puikiai tinka pomidorai, raugintos, marinuotos ar šviežios mėgstamos daržovės, makaronai ar kitas mėgstamas garnyras.
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Inga
2021-11-10 13:23
Skanu, bet vištiena be skonio, tad būtinai reikia padažo. Daryčiau antrą kartą, jei neturėčiau laiko suktis virtuvėje, nes tikrai greitai pasiruošia. ATSAKYTI
Justas
2021-11-10 12:25
50min vistiena kepti? Bent kiek sultingumo vistienos lieka? ATSAKYTI
Aurelija
2021-11-10 17:01
Todėl reikia patikrinti ir žiūrėti pagal savo orkaitę, nes ne visos vienodai kepa, juk dėl to ir rašoma prie kepimo laiko "arba iki kol vištiena bus iškepusi" :) ATSAKYTI
Greta
2021-11-05 16:54
Labai skanus kepsniukai, rekomenduoju! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital