Vištienos kepenėlių paštetas su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos kepenėlių paštetas su obuoliais
Autorius apie receptą: Jau ilgai svajojau pasiruošti naminį paštetą ir vis neprisiruošiu jo pagaminti, bet pagaliau išaušo ta diena, kai pagaliau vištienos paštetą pasigaminau! Galiu pasakyti, kad Jau ilgai svajojau pasiruošti naminį paštetą ir vis neprisiruošiu jo pagaminti, bet pagaliau išaušo ta diena, kai pagaliau vištienos paštetą pasigaminau! Galiu pasakyti, kad paštetas pavyko tobulas. tad skubu dalintis receptuku, kuris tikiuosi patiks ir jums. O aš kaip visada lauksiu jūsų atsiliepimų. Taip pat neseniai gaminau namuose želės desertą, tai žele panaudojau ir paštetui sulaistyti vietoj tirpinto svieso. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
600 gramų vištų kepenėlių
150 gramų sviesto
50 gramų grietinėlės (naudojau 30%)
1 vienetas svogūnų (didesnio arba 2 mažesnių)
1 vienetas obuolių
2 skiltelės česnako
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos kepenėles nuplauti, išpjauti gysleles ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Kepenėlių nemirkiau. Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti.
2.
Į keptuvę dėti 75 gramus sviesto, ištirpinti, pilti aliejų, suberti svogūnus, česnakus ir pakepti kelias minutes. Į keptuvę sudėti kepenėles, kepti 2 minutes.
3.
Burokine tarka sutarkuoti obuolį, sudėti į keptuvę su kepenėlėmis ir pamaišant pakepti apie 7 minutes.
4.
Ant kepenėlių berti druską, pipirus, sudėti likusį sviestą ir troškinti dar apie 5 minutes. Svarbu kepenėlių neperkepti.
5.
Iškeptas kepenėles sudėti į indą ir sutrinti elektriniu trintuvu, tuomet supilti grietinėlę, vėl sutrinti iki vientisos masės. Jei norite skystesnės tekstūros pašteto, grietinėlės galite pilti daugiau. Dėti į šaldytuvą iki kol sutvirtės.
Patarimai:
Viršų galima aplieti tirpintu sviestu arba šiek tiek paruoštos želė, aš naudojau spanguolių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital