Paukštienos kukuliai sūrio padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paukštienos kukuliai sūrio padaže
Paukštienos kukuliai sūrio padaže
Paukštienos kukuliai sūrio padaže
Paukštienos kukuliai sūrio padaže
Autorius apie receptą: Patiekti tinka su makaronais, bulvėmis, salotomis, ryžiais ar kitu garnyru. Pavyksta minkšti, labai skanūs. Patiekti tinka su makaronais, bulvėmis, salotomis, ryžiais ar kitu garnyru. Pavyksta minkšti, labai skanūs. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų maltos kalakutienos (naudojau blauzdelių mėsą, tinka kita malta mėsa)
120 gramų rikotos sūrio
120 gramų panko džiūvėsėlių (arba kitų džiūvėsėlių)
110 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
60 gramų parmezano sūrio (tarkuoto arba kito mėgiamo)
40 gramų saulėje džiovintų pomidorų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 sauja petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
Padažui:
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų parmezano sūrio (tarkuoto arba kito mėgiamo)
2 skiltelės česnako
4 šaukštai sviesto
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180°C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Kukuliams į dubenį berti berti džiūvėsėlius, pilti pieną, išmaišyti, palikti 2 minutes pastovėti.
3.
Svogūną susmulkinti, česnaką sukapoti, sudėti į dubenį. Dėti petražoles ir saulėje džiovintus pomidorus, sutrinti iki vientisos masės elektriniu trintuvu.
4.
Gautą mišinį dėti į dubenį, dėti kalakutieną, išmirkytus džiūvėsėlius, įmušti kiaušinį, dėti rikotos sūrį, berti parmezano sūrį, prieskonius ir druską, sutrinti iki vientisos masės. Iš mišinio suformuoti kukulius.
5.
Kepimo formą formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti kukulius.
6.
Kepti iki 180°C laipsnių įkaitintos orkaitės viduryje apie 20-30 min, kol kukulių vidus iškeps.
7.
Padažui česnaką susmulkinti. Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti. Suberti česnaką ir kepti apie 1 minutę, kol pakvips.
8.
Į keptuvę pilti grietinėlę ir leisti užvirti, virti apie 2 minutes, berti druską, sūrį ir troškinti, kol sūris išsilydys.
9.
Į paruoštą padažą sudėti iškeptus kukulius ir dar 2 minutes patroškinti, kol padažas sutirštės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital