Vištienos befstrogenas - galima ir taip!

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Vištienos befstrogenas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Taip, tai nėra klasikinis befstrogenas (jis gaminamas iš jautienos), bet na tikrai be galo skani variacija befstrogeno tema. Ir itin greitai bei nesudėtingai paruošiama, būtinai Taip, tai nėra klasikinis befstrogenas (jis gaminamas iš jautienos), bet na tikrai be galo skani variacija befstrogeno tema. Ir itin greitai bei nesudėtingai paruošiama, būtinai pabandykite. (...daugiau) Reda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė (ar šlaunelių mėsos)
300 gramų pievagrybių
100 gramų grietinės
1 stiklinė vištienos sultinio
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas miltų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustykite daugmažo mažojo piršto ilgio ir pločio juostelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą sviesto ir 1 šaukštą aliejaus. Apkepkite vištieną (kepkite apie 6-7 min.). Iškepusią atidėkite į lėkštę, galite pridenkti kita lėkšte, kad vištiena neatvėstų.
3.
Toje pačioje keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą, pilkite likusį aliejų. Sudėkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną ir ant nedidelės ugnies pakepkite iki kol bus gražiai auksinės spalvos.
4.
Į keptuvę su svogūnais sudėkite riekelėmis pjaustytus pievagrybius. Kepkite iki kol grybai paleis vandenį ir jis nugaruos.
5.
Grąžinkite į keptuvę vištieną. Ant jos suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Maišydami 1-2 minutes pakaitinkite, kad miltai tolygiai pasiskirstytų ir truputį pakeptų.
6.
Supilkite sultinį ir maišydami patroškinkite apie 5 minutes iki kol troškinys sutirštės.
7.
Sudėkite grietinę, išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Jeigu mėgstate, labai tinka įdėti šiek tiek kario arba 1-2 šaukštus pomidorų pastos. Dar porą minučių viską pašildykite kaitindami ant nedidelės ugnies.
8.
Šį troškinį labai skanu valgyti su ryžiais, šviežia namine bulvių koše, makaronais ar kitu mėgiamu garnyru.
AUTORIUS: Reda
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (7)
Neringa
2019-10-10 20:55
Išbandžiau. Labai patiko visai šeimynai, skanu buvoooo.....
Ačiū už puikų receptą ATSAKYTI
sefas
2019-08-30 13:24
netinka miltai ir grietine sugatinti produktai suniui bus gerai ATSAKYTI
Vilma
2019-08-11 17:15
Nesitikėjau, kad gausis taip skanu! ATSAKYTI
Giedre T
2019-06-13 21:12
Gavosi labai skaniai. Aciu uz recepta! ATSAKYTI
Giedrė
2019-02-23 19:23
Tikrai skanus ir greitas patiekalas, garnyrui ypač tiko ryžiai ir kelias minutes apvirti brokoliai ATSAKYTI
Gražina
2019-02-03 17:20
Puikus receptas, tik pavadinkit savo vardu, bet ne Sroganovo... ATSAKYTI
Robertas
2019-01-04 22:31
Gavosi super :) labai geras receptukas greitai ir skaniai vakarienei.
P.S
Naudojau vištienos sultinio kubelius druskos dasidėti nereikėjo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital