Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais
Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais
Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais
Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais
INGREDIENTAI:
1 vištienos krūtinėlės
3  svogūnų, jaunų
2 skiltelių česnako
1 gabalėlio imbiero ( 4 cm)
0,5 raudonos paprikos
80 g  žirnelių, šviežių ar šaldytų
50 g anakardžio riešutų
2 v. š. sojos padažo
1,5 v. š. aliejaus (saulėgrąžų ar alyvuogių)
2 a. š.  sezamo aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Aliejų  įkaitinkite keptuvėje, sudėkite susmulkintus česnakus, imbierą bei supjaustytus svogūnus. Viską kepkite keletą minučių, nuolat maišant.

Tada sudėkite pjaustytą vištieną (prieš tai pamarinuotą su trupučiu sojų padažo bent valandą) ir paskrudinkite. Sudėkite pjaustytą papriką bei, maišant, dar pakepinkite keletą minučių.

Sudėkite žirnelius bei riešutus ir kepkite dar kelias minutes, nuolat maišant.
Baigiant kepti, pilkite sojų padažo ir suberkite sezamo sėklas.

Skanaus.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis